WELLNESS 1.KADEME YARDIMCI ANTRENÖRLÜK KURSU

27.04.2016

09-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Denizli'de Wellness 1.Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu Açılacaktır.

26.04.2016

09-20 Mayıs 2016 Wellness 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu - DENİZLİ

 

Kocaeli'de 09-20 Mayıs 2016 Tarihleri Arasında Wellness 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu Açılacaktır.

Kurs 09 Mayıs 2016 tarihinde saat 10.00'da  Denizli Gençlik Merkezinde başlayacaktır.

Tüm kursiyerler 09 Mayıs 2016 tarihinde kursa katılacaktır.

Kursumuz uygulama ile başlayacak olup (6 Gün Uygulama-6 Gün Teorik)12 gün boyunca aralıksız devam edecektir. (Saat 10.00-17.00 arası) Bütün kursiyerler ilk gün kurs yerinde olacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ: 07 Mayıs 2016 Saat 17.00 (Bu tarihten itibaren yapılacak işlemler hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir.)

KURS YERİ: DENİZLİ (Açık Adres İlan Edilecektir)

Başvuru Ekranı İçin Linki Tıklayınız:

Not: Kursa katılacak adayların,

http://www.hissicil.net/sicil/BasvuruIslemSelf.php

adrsinden Online Ön Kayıt (Ön Kayıt Formu Bölümünden-Şifresi olanlar ''Şifre İle Giriş Yap'' bölümünden) oluşturmaları gerekmektedir. Kayıttan sonra size verilecek olan 4 haneli şifre ile başvurunuzu(başvurunun onaylanıp onaylanmadığı ve sisteme yüklemiş olduğunuz dekontları) takip edebilirsiniz. Ayrıca;

Not 1: Kurs ücreti yatırma dekontlarını başvuru yaptıktan sonra (Ön Kayıt Başvurunuz Kabul Edilmiştir İbaresini Gördükten Sonra) size verilen şifre ile birlikte kayıt ekranından şifre ile giriş yaparak dekontunuzu online olarak yükleyiniz.  Dekontlarınızı sisteme 07 Mayıs 2016 tarihi Saat 17.00'a kadar yükleyiniz.

Not 2: Dekontunuzu sisteme yüklemeyi unutmayınız. (Sifreniz ile sisteme giriş yapıp, ''BAŞVURULARINIZ'' bölümünden dekontunuzu yükleyiniz) Dekontların Online Sistem üzerinden yüklenilmemesi halinde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.

Not 3: Sistem kaydında  istenilen ''İkametgah Adresi'' Antrenörlük Belgelerinin gönderileceği adres olacağından, Açık adresin doğru bir şekilde bildirilmesi gerekmektedir. Aksi halde belgeler gönderilemeyecektir.

Not: Kursa katılacak adaylar TÜRKİYE HERKES İÇİN SPOR FEDERASYONU GARANTİ BANKASI ANKARA ANAFARTALAR CADDESİ ŞUBESİ TR37 0006 2000 7110 0006 2977 17 nolu hesaba 

  • BESYO ÖĞRENCİSİ VE MEZUNLARI 700 TL,
  • DİĞER KATILIMCILAR 1400 TL,
  • (DEKONTA ''..........İLİ HİS FED. WELLNESS KATKI PAYI ÜCRETİ''  İBARESİ YAZILACAKTIR(Kursun Yapılacağı İl). Ayrıca dekontta kursa katılacak olan kişinin ismi olmalıdır.) 

İRTİBAT TEL: 0(312) 311 62 17

************************************************************************************************

ANTRENÖR EĞİTİM KURSUNA KATILACAKLARDA ARANILACAK KOŞULLAR

  1. EN AZ LİSE VEYA DENGİ OKUL MEZUNU OLMAK.
  2. 18 YAŞINI DOLDURMUŞ OLMAK,
  3. GÖREVİNİ DEVAMLI YAPMASINA ENGEL OLABİLECEK AKIL HASTALIĞI İLE MALUL OLMAMAK,
  4. TAKSİRLİ SUÇLAR HARİÇ OLMAK ÜZERE, ALTI AYDAN  FAZLA HAPİS YA DA AFFA UĞRAMIŞ OLSALAR BİLE, DEVLETİN ŞAHSİYETİNE KARŞI İŞLENEN SUÇLARLA, ZİMMET, İHTİLAS, İRTİKAP, RÜŞVET, HIRSIZLIK, DOLANDIRICILIK, SAHTECİLİK, İNANCI KÖTÜYE KULLANMA, HİLELİ İFLAS GİBİ YÜZ KIZARTICI VEYA ŞEREF VE HAYSİYETİ KIRICI SUÇTAN VEYA İSTİMAL VE İSTİHLAK KAÇAKÇILIĞI HARİÇ KAÇAKÇILIK, RESMİ İHALE VE ALIM SATIMLARA FESAT KARIŞTIRMAK, DEVLET SIRLARINI AÇIĞA VURMAK SUÇLARINDAN DOLAYI TECİL EDİLMİŞ OLSA DAHİ  CEZA ALMAMIŞ OLMAK,
  5. 7/1/1993 TARİHLİ VE 21458 SAYILI RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANAN GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AMATÖR SPOR DALLARI CEZA YÖNETMELİĞİ VE HAZIRLANACAK FEDERASYON DİSİPLİN TALİMATINA GÖRE SON ÜÇ YIL İÇİNDE BİR DEFADA ALTI AYDAN FAZLA VE/VEYA TOPLAM BİR YILDAN FAZLA CEZA ALMAMIŞ OLMAK.
  6.  BAŞVURUNUN FAZLA OLMASI HALİNDE YUKARIDAKİ KOŞULLARIN YANINDA SIRASIYLA; HERKES İÇİN SPOR KURULLARINDA GÖREVLİ OLMAK, ÜNİVERSİTELERİN BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ VEREN YÜKSEK ÖĞRENİM KURUMLARINDAN MEZUN OLMAK, YABANCI DİL BİLDİĞİNİ BELGELEMEK, LİSANSLI SPORCU OLMAK  TERCİH SEBEBİ OLACAKTIR.

İSTENEN BELGELER 

  • KURS BAŞVURU FORMU (Bilgisayar ortamında doldurulacak ve Kurs başlangıcında kurs yöneticisine diğer belgelerle birlikte teslim edilecektir.) -  FORMU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

  • KATILIM ÜCRET MAKBUZU (ŞİFRENİZLE SİSTEME GİRİŞ YAPARAK YÜKLEYİNİZ. ASLI KURS BAŞLANGICINDA KURS YÖNETİCİSİNE TESLİM DEİLECEK)

  • 4 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF - Orjinal

  • DİPLOMA VEYA MEZUNİYET BELGESİNİN TASDİKLİ SURETİ (ÇALIŞTIĞI RESMİ KURUM VEYA NOTER) Onaylı Sureti

  • SAVCILIK İYİ HAL KAĞIDI (internet ortamında e-devlet’ ten alınmış belgeler kabul edilecektir.) Belgenin aslı

  • SAĞLIK RAPORU (Aile Hekimliğinden ve/veya HastanelerdenBelgenin aslı

  • GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SPORDA CEZA ALMADIĞINA DAİR YAZ (KURSİYERİN SPOR GEÇMİSİ OLUNMASA DAHİ GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SPORDA CEZALARI OLMADIĞINA DAİR YAZI ALINMASI ŞARTTIR.) Belgenin aslı

  • NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ     

NOT: İSTENİLEN BELGELER FAKS OL-MA-YA-CAK-TIR.    

NOT: Belgeler hazırlanıp kursun ilk gününde Kurs Yöneticisine elden teslim edilecektir.

 

  • MUAFİYET DURUMU İLE İLGİLİ BİLGİ

    Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu veya Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümlerinden mezun olanlar ile son 5 yılda (belge düzenleme tarihinden itibaren) 1. kademe ve daha üst kademe antrenör kursu tamamlayanlar temel eğitim(teorik) derslerinden muaf olacaktır(Antrenörlük Belgesi, resmi kurum veya kuruluşlar tarafından  onaylanmış sureti olacaktır.)

  • http.//www.his.gov.tr     e-posta: bilgi@his.gov.tr 

 

          TEL: (0312) 311 62 17    FAKS : (312) 309 29 97

          ADRES: SGM Ulus İş Hanı A-Bllok Kat: 2 No 210 Ulus/ANK.