Taekwondo Yıldızlar Milli Takım seçmeleri 26-27 Temmuz 2017 tarihleri arasında Karaman'da yapıldı. Seçmelere katılan sporcular, milli takım kurmaylarının önünde en iyi performanslarını sergiledi. Denizlili 14 yaşındaki sporcu Ali Kirazlı, 65 kg’da birinci olarak milli takım kadrosuna adını yazdırdı.

05-08 EKİM’DE MİLLİ FORMAYI GİYECEK

Tuana Spor Kulübü lisanslı sporcusu Ali Kirazlı, antrenör Oğuz Karakaya ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. 05-08 Ekim 2017 tarihlerinde Macaristan Budapeşte’de yapılacak şampiyonaya hazırlanan Kirazlı, hedefinin şampiyona öncesi ve sonrasında çok çalışarak Türkiye’ye uluslararası alanlarda madalyalar kazandırmak olduğunu söyledi. Genç Taekwondocu, İbanoğlu’na Budapeşte’den madalya ile dönme sözü verdi.

İBANOĞLU, SPORDA Kİ BAŞARISINI EĞİTİMİNDE DE SÜRDÜRMESİNİ İSTEDİ

Genç sporcuya Ekim ayında ki Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında başarılar dileyen İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, spor hayatının yanında okul hayatında da aynı başarıları yakalamasını diledi. Ali Kirazlı gibi milli takım seviyesine yükselen sporcuların, en büyük destekçisinin aileleri olduğunu dile getiren İbanoğlu, başta ailesi ve antrenörü olmak üzere sporcuya destek olanlara teşekkür etti.