2017–2018 Futbol Sezonu BAL ligi heyecanı bu hafta sonu başlıyor. Yeni sezonda BAL’da Sarayköy 1926, Çal Belediyespor ve Kale Belediyespor takımları Denizli’yi temsil edecek.

Önceki gün Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünde toplanan kulüp temsilcileri ve futbolun kurmayları, birlik beraberlik ve dostluk mesajları verdi. Toplantıya Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ve kulüp temsilcileri katıldı.

DERBİ ÖNCESİ DOSTLUK GÖRÜNTÜLERİ

BAL Ligi 8. Grupta Denizli derbisine sahne olacak Kale Belediyespor – Çal Belediyespor maçı Pazar günü Tavas Stadında oynanacak. Maç öncesi bir araya gelen iki takımın temsilcileri, fair-play çerçevesinde hak edenin kazanacağı bir maç olmasını dileyerek birbirlerine başarılar diledi.

İBANOĞLU “ŞAMPİYON DENİZLİ’DEN OLSUN”

Toplantıya ev sahipliği yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; Denizli futbol ailesi olarak 3 takımımızın mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’de, yeni sezonun takımlara hayırlı olmasını diledi. Takımlarımızın hem yönetim, hem de takım kadrolarıyla şampiyonluğa aday olduğunu belirten İbanoğlu, sezon sonunda şampiyonun Denizli’den çıkmasını, kazananın Denizli olmasını arzu ettiklerini söyledi.