Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvasında final heyecanının yaşanacağı son haftaya girildi.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonu ile başlayan Kurumlararası Masa Tenisi turnuvası Denizli’de 46 takımdan 230 sporcuyu buluşturdu. Hasan Güngör Spor Salonunda 9 Nisan 2014 tarihinde start alan masa tenisi heyecanı, her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri mesai saatlerinin ardından akşam saatlerinde oynanıyor.  

Kamu kurumlarında çalışan personeller arasında iletişimi artırmak ve sporun her yaştaki insan için gerekliliğine dikkat çekmek için yapılan turnuvada yaş sınırı bulunmuyor. Kurumların birden fazla takımla katılabildiği turnuvada katılımcılar spor yapıp zinde kalırken, kamu çalışanları arasında yeni dostlukların oluşmasına da imkan sağlıyor.   

Turnuvada grupların ardından elemeli maçlara geçildi ve final haftasına kalma başarısı gösteren 10 takım son maçlara adını yazdırdı. Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu önceki gün salona gelerek katılımcılara destek verdi. Kamu çalışanlarını, masa tenisi turnuvası ile sporla buluşturdukları için mutlu olduklarını belirten İl Müdürü İbanoğlu; bu tür faaliyetlerin hareketli olarak dinç kalmayı ve kaliteli yaşamı beraberinde getireceğini düşündüklerini söyledi. İbanoğlu; son olarak tüm Denizli halkını bahar ayları ile birlikte spor yapmaya, spor alanlarını doldurmaya davet ettiğini sözlerine ekledi.

Kurumlararası Masa Tenisi turnuvası final haftası 23-24 Nisan 2014 tarihlerinde yapılacak maçlarla sona erecek. Zevkli ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada final maçlarını izlemek isteyenler için maçlar Çarşamba ve Perşembe günleri saat 18.30 da başlayacak. İlk 4 sırayı alan takımlar Mayıs ayında Bursa’da yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde edecek.