10 Aralık Pazar günü Aydın Atatürk Spor Salonunda Aydın Büyükşehir ile Denizli Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Düşme hattında bulunan Aydın ekibinin taraftar desteğini de arkasına alarak başladığı maçta ilk seti 25-19 ev sahibi aldı. İkinci ve üçüncü sette toparlanan Denizli temsilcisi 25-12 ve 22-25 skorlarla üstünlüğü yakaladı.

TİE BREAK’TE GÜLEN DENİZLİ OLDU

Dördüncü sette rakibinin attığı hatalı servisler sonucu oyuna ortak olan Aydın ekibi 25-15 üstünlük ile maçta dengeyi sağladı. Tie Break setine uzayan Ege derbisinde rakibin yaptığı hataları daha iyi değerlendiren Denizli Gençlik oldu ve 15-11 bu seti alarak maçı kazanmasını bildi.

ANTRENÖR OBAN “MAÇI KAZANMAYI HAK ETTİK”

Sahada oyuncularının basmadık yer bırakmadığını söyleyen Denizli Gençlik Antrenörü Mehmet Oban, ortaya konan mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Gençlerden kurulu kadrolarının her gün üstüne koyarak tecrübe kazandığını söyleyen Oban, iç saha maçında taraftar desteğini görmek istediklerini belirtti.

SULTANLAR MARMARİS’İ AĞIRLAYACAK

Ligde puanını 13 yapan Denizli’nin Sultanları, önümüzdeki hafta 17 Aralık Pazar günü saat 15.00’te Marmaris Akademi takımını konuk edecek.  Merkez Spor Salonunda oynanacak karşılaşmayı sporseverler ücretsiz izleyebilecek.