2013 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul edilen ve Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu bünyesinde faaliyetlerin gerçekleştirildiği Hemsball’un bu kez durağı Güney İlçesi oldu. Geçtiğimiz günlerde Güney Çok Programlı Lisesi’nde gerçekleştirilen etkinlik, Kaymakamlık Proje Ofisi ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlendi. 

KAYMAKAM BAYRAM HEMSBALL OYNADI

Spor Eğitim Uzmanı ve 2. Kademe Hemsball Antrenörü Burak Öztürk tarafından yapılan workshop sunum ve uygulamalı tanıtımı, Kaymakam Fatih Bayram ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Cansever, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler yerinde izledi. Tanıtımdan sonra Kaymakam Bayram Hemsball topunu eline aldı ve gösteri maçı yaparak etkinliğe renk kattı.

HEMSBALL’A İLGİ ARTIYOR

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki işbirliği protokolü kapsamında Hemsball spor branşı Hayat Boyu Öğrenme programı ve Okullar Hayat Olsun projesine dahil edildi. Hemsball’a yönelik tanıtım çalışmaları, Denizli’de diğer ilçelerde de yapılacak.