Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş' projesi Denizli’nin farklı noktalarında yeni dönem çalışmalarına start verdi. “Hayatınız Spor Olsun” sloganıyla yola çıkan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, proje için bünyesinde bulunan tüm antrenörleri halkın spor yaptığı noktalarda görevlendirdi.

ÇAMLIK’TA EĞLENCELİ DAKİKALAR

15 Nisan Pazar sabahı Çamlık Mesireliğine spor yapmaya gelenler sürpriz bir etkinlikle karşılaştı. Gençlik Spor atletizm antrenörleri başta olmak üzere tüm uzman antrenörler, halkın bilinçli spor yapmasını teşvik etmek için müzik eşliğinde egzersizler gerçekleştirdi. Eğlenceli aktivitelerle desteklenen programa her yaştan vatandaşlarda katılarak destek verdi.

KİMİ BASTONUYLA, KİMİ BİSİKLETİYLE

'Koşabiliyorken Koş' projesini halka anlatan antrenörlere vatandaşlardan destek sürüyor. Açılan pankartı görüp antrenörlerden bilgi alan 88 yasindaki Nail Berberoglu, toplumun spor yapması icin en önde yürümeye hazır oldugunu söyledi. Doğa yürüyüşü yapan gruplar, engelli vatandaşlar ve bisiklet tutkunları da etkinliğe katıldı. Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’da spor yapan gruba eşlik etti.

Sağlıklı ve bilinçli spor yapmanın amaçlandığı “Koşabiliyorken Koş” Projesi her Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri 18.30-20.00 saatlerinde Albayrak Spor Kompleksi, İncilipınar Parkı, Çamlık ve Yenişehir Yürüyüş Yolunda gerçekleşecek çalışmalarla devam edecek.