Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş' projesi ülke çapında yapılan çalışmalarla devam ediyor. “Hayatınız Spor Olsun” sloganıyla yola çıkan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, projeden tüm Denizli’nin faydalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

TEKSTİL ÇALIŞANLARI ÖRNEK OLDU

Hacıeyüplü Mahallesinde bulunan bir tekstil fabrikasını ziyaret eden Antrenör Ayşe Şengil, firma yetkilisi Şeyma Ozansoy’la projeyi paylaştı. Çalışanlarının performansına olumlu etkiler sağlayacağına inanan Ozansoy, üretim ve yönetim kademelerindeki tüm çalışanları mesai sonrası koşabiliyorken koş etkinliğine davet etti. Mesai sonrası personeli buluşturan etkinlikte antrenörler tarafından iş alanlarına uygun egzersizler yaptırıldı. Bilinçli yaptıkları egzersizlerle iş yorguluklarını attıklarını söyleyen çalışanlar,  bundan sonra düzenli olarak sportif aktiviteleri yapmak istediklerini kaydetti.

İŞ YORGUNLUKLARINI SPOR YAPARAK ATTILAR

Farklı ve özgün bir çalışmaya imza atan Antrenör Ayşe Şengil, “Spor Genel Müdürlüğü öncülüğünde “Koşabiliyorken Koş” projesini halka anlatmaya ve uygulamaya çalıştıklarını kaydetti. Tekstil yöneticisi Şeyma Hanımın projenin çalışanları üzerinde olumlu etkileri olacağı düşüncesiyle kendilerini davet ettiğini belirten Şengil, tekstil çalışanı arkadaşlara zinde kalabilmeleri adına mesai sonrası esneklik ve hareket koordinasyonu sağlayan egzersizlerle destek olduklarını söyledi.