OYUNLARLA PAMUKKALE BİR KEZ DAHA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Denizli’de son yılların en hareketli Mayıs ayı yaşanıyor. 4-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen 2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları ile başlayan spor organizasyonları hız kesmeden devam ediyor. Ödüllü Pamukkale Yarı Maratonu ile final yapan oyunlara, ulusal ve uluslararası olmak üzere iki binin üzerinde sporcu katıldı.

ANALİG FİNALLERİ ADETA MİNİ OLİMPİYAT

6-15 Mayıs tarihlerinde Spor Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finalleri Denizli’nin ev sahipliğinde başladı. Voleybol, Karate, Atletizm, Masa Tenisi, Su Topu, Badminton ve Hentbol olmak üzere 7 branşta Türkiye’nin en iyi sporcularının buluşması müthiş mücadelelere sahne oluyor. Finaller için iki binin üzerinde sporcu ve idareci Denizli’de bulunuyor.

FİNALLERİN SEREMONİSİ CUMA GÜNÜ YAZICIOĞLU’NDA

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerine ev sahipliği yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, finallerin seremonisini 11 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleştirecek.

GÜREŞ HEYECANI PAÜ’DE YAŞANIYOR

7-13 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Üniversiteler Güreş Şampiyonası PAÜ Spor Salonunda yapılıyor. Turnuvada 62 üniversiteden 696 sporcu minderde Türkiye Şampiyonu olmak için yarışıyor.

SIRADA OKUL SPORLARI ŞAMPİYONALARI VAR

Mayıs ayının ikinci haftasından itibaren Okul Sporlarında yarışmalar başlayacak. 9-12 Mayıs tarihlerinde Bocce Grup Yarışmaları, 14-17 Mayıs tarihlerinde Dart Grup Yarışmaları, 26-27 Mayıs tarihlerinde ise Atletizm Türkiye Şampiyonası yapılacak. Üç organizasyon için hazırlıkların devam ettiği, en az bin sporcunun yarışmalara katılacağı bildirildi.

SPOR ORGANİZASYONLARI DENİZLİ’YE CANLILIK GETİRDİ

Mayıs ayında yapılan ve yapılacak olan sportif organizasyonlara ev sahipliği yapan Denizli’de hareketlilik yaşanıyor. Bireysel veya kafile olarak yarışmalara katılacak ekipler, otel rezervasyonlarını yaparken otellerde doluluk oranı %90’lara ulaştı. Yarışmalar Denizli ve Pamukkale’nin tanıtımına katkı sağlarken alt yapı, üst yapı, spor tesisleri, organizasyon tecrübesi gibi konuların yanı sıra turizm ve ekonomik anlamda şehre katma değer sağlıyor.