2018–2019 Spor Toto BAL liginde sezon bu hafta sonu başlıyor. Denizli’yi bu sene BAL liginde Kale Belediyespor, Serinhisarspor, Tavas Birlikspor temsil edecek. Denizli takımları Spor Toto BAL ligi 7. grupta mücadele edecek.

Gençlik Ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen dostluk buluşmasına Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ve kulüp temsilcileri katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü ve Spor Şube Müdürünün de bulunduğu toplantıda tesis ve saha yenileme çalışmalarına ilişkin bilgiler de paylaşıldı. Futbolun kurmayları dostça geçen toplantıda 2018-2019 sezonuna ilişkin birlik beraberlik ve dostluk mesajları verdi. El ele veren kulüp temsilcileri, sezonun fair-play çerçevesinde geçmesini söyleyerek birbirlerine başarılar diledi.

İBANOĞLU “ŞAMPİYON DENİZLİ’DEN OLSUN”

Buluşmaya ev sahipliği yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; Denizli futbol ailesi olarak 3 takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de, 2018-2019 sezonunda takımların başarılı sonuçlara imza atmasını diledi. Denizli temsilcilerinin hem yönetim, hem de kadrolarıyla şampiyonluğu hak ettiğini söyleyen İbanoğlu, sezon sonunda şampiyonun Denizli’den çıkmasını, kazananın Denizli olmasını, Denizli için BAL gibi bir sezon olmasını arzu ettiklerini söyledi.