Slovakya'da gerçekleştirilen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Arif Özen, serbest stil 86 kiloda altın madalya kazanarak Denizli’nin ve Türkiye’nin gururu oldu. Pazar günü memleketi Acıpayam’a ayak basan şampiyon güreşçiyi sevenleri, Acıpayam halkı ve Denizli Güreş Eğitim Merkezi sporcuları ilçe merkezinde çiçeklerle karşıladı.

PAHA BİÇİLEMEZ BİR DUYGU

Kürsüye çıkıp İstiklal Marşını okutmanın gururunu yaşadığını söyleyen Arif Özen, bu duygunun paha biçilemez olduğunu söyledi. Şampiyonada Türk halkının dualarını hissettiğini söyleyen 20 yaşındaki milli sporcu, kendisini karşılayan ve destek olan herkese teşekkür etti.

İBANOĞLU “YOLU AÇIK OLSUN”

Elde ettiği Dünya Şampiyonluğu ile en çok Denizli’yi ve Acıpayam’ı gurura boğan Milli Sporcu Arif Özen’i, Güreş Eğitim Merkezinin genç güreşçileri karşılamaya gelenler arasındaydı. Arif Özen’in elde ettiği başarıyla genç sporculara rol model olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, milli sporcuyu yürekten tebrik ettiklerini belirtti. Arif Özen’in yaşattığı mutluluğu olimpiyatlara taşımasını dileyen İbanoğlu, başarılarının artarak devam edeceğine inandığını sözlerine ekledi.