Ata sporumuz güreşte, ülkemizin gelecekteki madalya umudu genç sporcular Denizli Güreş Eğitim Merkezi bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor. İstiklal Caddesinde bulunan merkeze ek kat çıkılarak yeni kazandırılan antrenman salonu hizmete girdi. 450m² kullanım alanına sahip yeni antrenman salonunda sezona hazırlanan güreşçileri, önceki akşam Güreş Federasyonu Onur Kurulu Üyesi Ahmet Aki ile Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ziyaret etti.

GÜREŞÇİLER HIRS KÜPÜ

Antrenmanda hırslı oldukları gözlenen genç güreşçiler, teknik ve taktik idmanın ardından kondisyon çalışmasıyla güç depolaması yaptı. Geçtiğimiz yıllarda gençleşerek jenerasyon yenilemesi yapan Güreş Eğitim Merkezinde, öğrenim gören 22 sporcu bu sezondan itibaren ulusal müsabakalarda boy gösterecek.

GÜNDÜZ OKUL, AKŞAM ANTRENMAN

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı çalışmalarını sürdüren Güreş Eğitim Merkezinde öğrenci sporcular gündüz okullarına devam ediyor, akşamları ise antrenörlerinden güreşin inceliklerini öğreniyor. Öğrencilerin okul servisinden, diyetisyen gözetiminde beslenmelerine, teorik derslerine ve konaklamalarına kadar tüm ayrıntılarla yakından ilgileniliyor. Milli takımlara bugüne kadar onlarca sporcu yetiştiren merkezde, antrenman programlarını takip eden üç antrenör, sporcuların okul başarılarını artırmaya yönelik görev yapan bir belletmen bulunuyor.         

İBANOĞLU VE AKİ GÜREŞÇİLERLE YEMEK YEDİ

Güreş Eğitim Merkezine desteğini yıllardır sürdüren Güreş Federasyonu Onur Kurulu Üyesi Ahmet Aki ile İl Müdürü Ahmet İbanoğlu antrenman sonrası güreşçilerle akşam yemeğinde biraraya geldi. Genç güreşçilerden hem derslerinde hem de spor hayatlarında çok çalışacaklarının sözünü alan konuklar, yarışmalar öncesi sporculara moral verdi.