Gençlik Spor İl Müdürlüğü yemekhanesinde gerçekleşen değerlendirme toplantısına, faaliyet gösterilen tüm branşların antrenörleri katıldı. Yeni atanan spor uzmanları ve antrenörlerin tanıtılmasıyla başlanan toplantıda önemli gündem maddeleri yer aldı.

ANTRENÖRLERE DURMAK YOK

Antrenman ve maçlardan kalan zamanlarında Yetenek Taraması, Koşabiliyorken Koş, Engelli bireylere yönelik Mutlu Çarşamba ve Analig gibi projelerde görev alan Gençlik Spora bağlı antrenörler, bahar aylarıyla birlikte daha çok sahada olacak.

19 MAYIS’IN 100. YILDÖNÜMÜ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Her yıl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında bu sene 100. yıldönümü heyecanı yaşanacak. Denizli Valiliği öncülüğünde paydaş kurumlarla yürütülen çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

İBANOĞLU “ANTRENÖR, SPORCUSU İÇİN ROL MODELDİR”

Antrenörlere yaptıkları işin önemini hatırlatan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, her sporcunun önce antrenörünü örnek aldığını belirterek antrenörlerden rol model olmalarını söyledi. Denizli’de var olan spor kültürünü daha ileriye taşımaları için hedefler doğrultusunda her bir bireye dokunmalarını gerektiğinin altını çizen İbanoğlu, antrenörlerden bu konuda üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmelerini istedi. Gençlik ve Spor Bayramı içinde bir parantez açan İbanoğlu, 19 Mayıs’ın il merkezi ve ilçelerde 100. yıldönümüne yakışır coşkuda kutlanması için önümüzdeki günlerde çalışmalara hız vereceklerini kaydetti.