Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilk kez düzenlenen “Gençlik Merkezi Günleri” 18 - 20 Kasım 2014 tarihlerinde Ankara’da Congresium Kongre ve Gösteri Merkezinde gerçekleşti. 81 il ve ilçelerdeki gençlik merkezlerinden gelen gençlerin buluştuğu organizasyonda gençler yaptıkları eserleri sergiledi.

Gençlik Merkezi üyesi gençler stantlarda, geldikleri yörelerin kültürünü simgeleyen bir ürünü yanlarında getirerek yer verdi. Denizli Gençlik Merkezi ekibi de kurulan stant da eserlerini ve Denizli’ye özgü ürünleri tanıttı. Organizasyonda Gençlik liderlerinin heyecanlı olduğu gözlenirken Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’da Ankara’ya giderek gençlerin yanında yer aldı.

Programın 2. gününde Gençlik Merkezi stantlarını gezen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç; gençlerin sergiledikleri el ürünlerini ve sanat eserlerini inceledi, gençlerle bol bol sohbet etti. Kendisine eşlik eden Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ile birlikte Denizli Gençlik Merkezi standında Buldan dokuma tezgahı hakkında bilgi aldı. Daha sonra tezgahın başına geçen Bakan Kılıç kilim dokudu. Gençlik Liderleri ile bir süre sohbet eden Bakan Kılıç’a stanttan ayrılırken kültürel ürünlerden oluşan Serinhisar leblebisi, Buldan bezi, horoz ve Pamukkale bibloları, Yatağan bıçağı gibi ürünler hediye edildi.

Etkinliklerin akşam programında ise Uğur Işılak ve Murat Kekilli sevilen şarkılarından oluşan konserler verdi. Dolu dolu geçen üç günün ardından katılımcılara sertifika töreni yapıldı.