Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporlarında yeni sezon heyecanı sürüyor. Takım sporlarında ilk start verilen branş olan voleybolda dün oynanan maçlarda kupalar sahibini buldu.

Bu sezon A ve B olarak ikiye ayrılan gençler kategorisinde Voleybol B kategorisinde lise 1 ve 2. sınıfların katıldığı maçlar sona erdi. 12 okuldan 144 sporcunun yarıştığı Genç Kızlarda ODTÜ Koleji ipi göğüsledi. Son maçında Nevzat Erten Anadolu Lisesi ile karşılaşan ODTÜ Koleji kız takımı, ilk seti 28-26 kaybetmesine rağmen diğer setlerde 25-11, 25-15 ve 25-18 üstünlük sağlayarak İl birincisi oldu.

Genç Erkeklerde ise 3 takım yarıştı. Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi, çekişmeli geçen maçın ardından Hasan Tekin Ada Lisesini 3-1 yenerek zirveye ismini yazdıran okul oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, maçlar sonunda yapılan ödül töreninde tüm sporcuları centilmenliklerinden dolayı kutladı. Kısa bir konuşmanın ardından dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları verildi. İl birincisi olan okul takımları grup maçlarında Denizli’yi temsil edecek.

İŞTE VOLEYBOLDA OLUŞAN SIRALAMA

GENÇ KIZLAR

GENÇ ERKEKLER

1- ODTÜ Koleji

1- Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi

2- Lütfi Ege Anadolu Lisesi

2- Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi

3- Nevzat Erten Anadolu Lisesi

3- Nalan Kaynak Anadolu Lisesi

3- Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi