2014-2015 sezonu Okul Sporlarında gençler futbol maçları grup heyecanıyla devam ediyor.  İllerinde ilk sırayı alan takımların karşılaştığı grup maçlarına ev sahipliği yapan merkezlerden biri de Denizli.

20 Ocak 2015 tarihinde tüm okulların katılımı ile Akkonak stadında grup maçlarının seremonisi gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Haluk Tuncay, tüm okullara başarılar diledi.

Genç Erkeklerde 12, Genç Kızlarda ise 8 ili temsil edecek okulların maçları Akkonak, Karşıyaka ve Servergazi statlarında oynanacak. Antalya, Aydın, Bolu, Burdur, Bursa, Isparta, İstanbul, İzmir, Manisa, Muğla, Uşak, Ankara, Konya, Mersin ve ev sahibi Denizli’yi temsil edecek takımlar iki gün boyunca yarı final vizesi arayacak.

Haber yayına hazırlandığı saatlerde tamamlanan maçlarda Karşıyaka Stadında Manavgat İMKB Ticaret Lisesi, Bursa Demirtaş Paşa Anadolu Lisesini 2-1 yendi. Diğer maçta İstanbul Prof. Faik Somer Spor Lisesi, Isparta Spor Lisesini 2-0 yendi. Genç kızlarda ise ilk maçta farklı bir skor ortaya çıktı. Antalya Muratpaşa Spor Lisesi, Köyceğiz Şehit Seyhan Yılmaz Anadolu Lisesini 13-0 skorla farklı geçti.