Basketbol Federasyonu alt yapı faaliyetleri kapsamında gerçekleşen, Yıldız Erkekler İl Birinciliği maçları tamamlandı. 19 Kasım 2014 tarihinden bu yana devam eden yarışmalarda dün final maçı oynandı.

Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda oynanan ve sporcu ailelerin büyük ilgi gösterdiği maçta Denizli Yıldızları Spor Kulübü ile TED Koleji Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Maçı baştan sona üstün götüren Denizli Yıldızları basketçileri sahadan 70-28 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Denizli Yıldızları Spor Kulübü şampiyon olurken, ikinci TED Koleji Spor Kulübü, üçüncü ise Servergazi Koleji Spor Kulübü oldu. Final maçını birlikte izleyen TED Koleji Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Fırat Eser, Denizli Yıldızları Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda PAÜ Rektör Adayı Prof. Dr. Bülent Topuz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını takdim etti.

YILDIZ GRUP MAÇLARI DENİZLİ’DE

Yıldız Erkekler İl Birinciliği maçlarını şampiyon tamamlayan Denizli Yıldızları Spor Kulübü, ilimizi grup maçlarında temsil etme hakkı kazandı. Basketbol Federasyonundan yapılan açıklama da yıldızlar grup maçlarının 10-14 Nisan 2015 tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacağı açıklandı.