Sporun tabana yaygınlaştırılması amacıyla ilki geçtiğimiz yıl başlatılan Anadolu Yıldızlar Ligi projesinde, Denizli hentbolun yıldızlarını ağırladı. 15-19 Nisan 2015 tarihlerinde yapılan finaller, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu ve KYK Spor Salonunda oynandı.

Kız ve erkeklerde iki grupta 8’er takımın yer aldığı finallerde, seyir zevki yüksek üst düzey maçlar oynandı. Yıldız Kızlarda İzmir ve Samsun takımları finalde karşılaşırken şampiyon sahadan 14-10 galip ayrılan İzmir oldu.

Yıldız erkeklerde ise sporcu ailelerinin de tribünden destek olduğu maçta, finalde İzmir ve Ankara takımları karşılaştı. Son anlara kadar heyecanın eksik olmadığı karşılaşmadan 21-18 galip ayrılan İzmir takımı şampiyonluğa ulaştı.

KUPALAR SAHİBİNİ BULDU

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol finallerinde son düdüğün çalmasıyla birlikte şampiyon olan takımlar büyük sevinç yaşadı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Haluk Tuncay ve Federasyon Temsilcisi Göksel Erdoğan dereceye giren sporculara şampiyonluk kupalarını takdim etti. Tüm takımların katıldığı kapanış seremonisinde finalde yer alan tüm takımlara katılım belgesi verildi.

İŞTE DERECEYE GİREN TAKIMLAR

ERKEKLER

KIZLAR

1- İZMİR

1- İZMİR

2- ANKARA

2- SAMSUN

3- BOLU

3- İSTANBUL

4- VAN

4- MANİSA