2015-2016 Okul Sporları sezonunda Hentbol Yıldız Kızlar branşında ilimizi temsil eden Bahçelievler Ortaokulu, Antalya’da gerçekleşen finallerden başarıyla döndü.

İl Birincisi olarak Denizli’de ki yarışmalardan çıkan Bahçelievler Ortaokulu, ardından önce Kayseri’de Grup ve ardından Afyon’da yapılan Yarı Finallerde başarısını sürdürdü. Finallerde son dörde kalan temsilcimiz Eskişehir temsilcisine kaybederek Türkiye 4.sü olarak sezona noktayı koydu.

BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTILAR

Bahçelievler Ortaokulu Hentbol takımı sporcuları, Beden Eğitimi Öğretmenleri Serdar Güler, Ayşe Başka ve Okul Müdürü Abdullah Hasanoğlu ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Abdullah Hasanoğlu, öğrencilerinin çok çalıştığını, bu başarının gelmesinde öğretmenlerinin de çok emek verdiğini söyledi.

Söz alan sporcular ise spor sayesinde çok şey kazandıklarını, arkadaşlıklarını güçlendirip Türkiye’nin birçok yerini gezme şansı bulduklarını söyledi.

İBANOĞLUİNANARAK VE ÇALIŞARAK BAŞARMAK ZOR DEĞİL”

Hentbol takımı sporcularını elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan ve bundan sonraki süreçte başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; inanarak ve çalışarak her şeyin başarılabileceğini söyledi. İbanoğlu, Bahçelievler Ortaokulu idarecilerine, öğretmenlerine ve sporcu ailelerine, çocukların spor yapmalarına verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.