Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Denizli Güreş Eğitim Merkezi, 24 sporcu öğrenci ile eğitimlerini sürdürüyor. Güreşçilere geçtiğimiz aylarda sağlık ve performans testleri için Spor Genel Müdürlüğü Sağlık İşleri Daire Başkanlığından gelen ekip bu kez sağlık eğitimleri için Denizli’ye geldi.

PÜR DİKKAT DİNLEDİLER

Gençlik Merkezi toplantı salonunda sabah saatlerinde başlayan eğitime sporcular, antrenörler ve Merkezde görev yapan personeller katıldı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığında görevli Şube Müdürü Yusuf Ziya Koç ve dört sağlık personeli; sporcu sağlığı, sporcu beslenmesi, ergenlerde fiziksel, bilişsel, psikososyal gelişim ve istismar başlıkları altında eğitimler verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu eğitimler esnasında sporcuları ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü’nün eğitim merkezlerinde kalan çocuklarla ilgili hassasiyetlerinin oldukça önemli olduğunu söyleyen İbanoğlu, eğitimlerin oldukça faydalı geçtiğini gördüklerini belirtti.