Atletizmde Dünya Yıldızları 19-24 Temmuz 2016 tarihlerinde Polonya’nın Bdygoszcz şehrinde buluşacak. Türk Milli Takımı, şampiyonada 25 sporcu ile madalya arayacak.

ALPEREN KENDİNDEN EMİN

Denizli’nin yetiştirdiği Türk Atletizminin en önemli değerleri arasında gösterilen Yüksek Atlama Milli Sporcusu Alperen Acet, şampiyona için hazırlıklarını tamamladı ve Antrenör Cavit Ceylan’la birlikte İstanbul’da toplanan Milli Takım kadrosuna katıldı. Dünya Şampiyonasında en iyi atlayışlarını geliştirmek istediklerini kaydeden başarılı ikili, hedeflerinin 2.20m ve üzeri atlayışla yeni rekorlar elde etmek olduğunu söyledi.

İBANOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

            Şampiyona önsesi son çalışmasını 15 Temmuz Cuma günü Albayrak’ta bulunan Büyükşehir Belediye Spor Kompleksinde gerçekleştiren Milli Atleti, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ziyaret ederek başarılar diledi. İbanoğlu, yüksek atlamada milli atlet Alperen Acet’in Dünyanın en iyileri arasında bir kez daha boy göstereceğini ve kendisine sonuna kadar güvendiklerini kaydetti.

MİNİKLERDEN DESTEK

Yaz Spor Okulları atletizm çalışmasını yapan yaklaşık 40 civarında minik sporcu, Dünya Şampiyonasına hazırlanan Alperen Acet’i antrenman sırasında izleyerek alkışlarıyla destek verdi.