Karate’de yaklaşan Avrupa Şampiyonası öncesi son önemli sınav Balkanlarda verilecek. 09-11 Aralık 2016 tarihlerinde Bosna Hersek’te gerçekleşecek Ümit, Genç, U21 Balkan Karate Şampiyonası milli takım kadrosu geçtiğimiz günlerde belli olmuştu.

DENİZLİ’DEN ÜÇ İSİM TATAMİYE ÇIKACAK

+70 kilo Ümitler Karate Türkiye Şampiyonu Kerem Kaya ile 2015 yılı Kata Avrupa Şampiyonu Muhammet Batuhan Özdemir, milli takımın en büyük kozları arasında yerini alıyor. Bunların yanı sıra Bayanlarda Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına gitmeyi kıl payı kaçıran Fazilet Solak’ta Balkanlarda milli formayı giyecek bir başka Denizlili olacak.

YOLCULUK BAŞLADI

Karateciler dün akşam İstanbul’a uçarak milli takım kafilesine katıldı. Yolculuk öncesi Karate Federasyon Temsilcisi Nevzat Öter, Antrenör İhsan Kaya ve sporculardan Kerem Kaya ile Fazilet Solak, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

İBANOĞLU ‘HEDEFLERİNİZİ BÜYÜK TUTUN’

Karatecileri elde ettikleri başarıdan ve milli takımda yer almalarından dolayı kutlayan İl Müdürü İbanoğlu,  her zaman hedeflerini büyük tutmaları tavsiyesinde bulunarak, inanmaları halinde uluslar arası arenalarda başarılı olacaklarını kaydetti. İbanoğlu ayrıca, Federasyon Temsilcisi Nevzat Öter ile Antrenör İhsan Kaya’ya Denizli’de karatenin iyi noktalara gelmesinde vermiş oldukları emek ve kazanılan başarılar için teşekkür etti.