Okçulukta Türk Sporuna önemli sporcular yetiştiren Denizli’den bu kez iki isim daha milli formayı giyecek olmanın gururunu yaşıyor.

ALPŞEHİT VİTTEL’DE HEDEFİ VURACAK

Olimpik branşlar arasında olan Okçuluk Klasik Yay dalında Denizlili 1999 doğumlu sporcu Özhan Alpşehit, milli takım vizesi almayı başardı.

17-18 Ocak tarihlerinde Samsun’da düzenlenen milli takım seçmelerinde 86.5 puanla ilk üç sporcu arasına girmeyi başaran Alpşehit, milli takım aday kadrosuna çağrıldı. Sporcumuz 07-12 Mart 2017 tarihlerinde Fransa’nın Vittel şehrinde gerçekleşecek Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

YORULMAZ DUBAİ’DE YARIŞACAK

Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü lisanslı sporcusu Bedensel Engelli Abdullah Yorulmaz ise Ankara’da kampa girdi. Uluslar arası özel bir turnuva için davet alan Türkiye’de ki iki sporcudan biri olan Yorulmaz, üç günlük kampın ardından Dubai’ye uçacak. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Yorulmaz, başta sponsoru Borsa İstanbul ve Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu olmak üzere kendisine güvenen herkese teşekkür etti.

İKİSİNDE DE NURSEN ÇOKAK’IN EMEĞİ VAR

Denizli’de okçuluğu zirveye taşıyan, Ekim ayında trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Antrenör Nursen Çokak’ın her iki sporcuda da büyük emeği vardı. Özhan Alpşehit’i daha iyi seviyelere gelmesi adına Olimpik Hazırlık Merkezlerine kazandıran Çokak, Abdullah Yorulmaz’ın da okçuluk sayesinde hayata tutunmasına öncü olmuştu.

İBANOĞLU “İKİSİ DE GÜÇLÜ VE AZİMLİ SPORCULAR”         

Okçulukta iki Denizlili sporcunun milli takımda yer almasının bir Denizlili olarak kendisini gururlandırdığını söyleyen Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, iki sporcunun da güçlü ve azimli bir yapıya sahip olduğunu belirtti.