Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetlerinde küçük sporcular cimnastik yarışmalarında buluştu. Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan yarışmalara 48 sporcu katıldı. Ailelerinde seyirci olarak tribünde yerini aldığı yarışmalar da sporcu öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

Renkli gösterilere sahne olan yarışmalarda Artistik Cimnastik Küçük Erkekler, Minik Kızlar ve Küçük ve Yıldız Kızlar kategorilerinde sporcular tüm hünerlerini sergiledi.

İŞTE BİRİNCİLER

Yarışma sonunda alınan sonuçlara göre Minik Kızlar A kategorisinde Ecrin Rüya Kayaalp, Minik Erkekler B kategorisinde Arda Ada Güneş, Minik Kızlar B kategorisinde Eda Çetin, Minik Erkekler B kategorisinde Muhammed Pala, Küçük Kızlarda Duru Karaıslı, Küçük Erkeklerde Deniz Didin, Yıldızlarda ise İrem Kacamaz yarışmaları birincilikle bitirdi.               

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Zafer Akçay’ın elinden kupa ve madalyalarını alan çocuklar büyük mutluluk yaşarken izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Dereceye giren sporcular ileri tarihlerde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Denizli’yi temsil edecek.