23 Nisan Çocuk Şenlikleri kapsamında Denizli’de Satranç turnuvası düzenlendi. Minikler, Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde Teraspark'ta düzenlenen yarışmaya 1275 sporcu katıldı. Küçüklerde 566, Yıldızlarda 122, Miniklerde ise 587 sporcunun yarıştığı turnuvada sporcular dereceye girebilmek için hamlelerini yaptı.

Yarışmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara Teraspark ve İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan madalyalar ve kupalar takdim edildi.

SATRANÇA İLGİ BÜYÜYOR

Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Ayşegül Akdeniz’in göreve gelmesiyle birlikte Satranç branşında ivme yükseldi. Faaliyetlerin her geçen gün katlanarak arttığı Satranç, Denizli’de en fazla lisanslı sporcu sayısına sahip branş olarak dikkat çekiyor.

İBANOĞLU’DAN TERASPARK’A TEŞEKKÜR

Teraspark yönetimine sporun ve sporcunun yanında olduğu için teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Teraspark’ın her zaman kapılarını açtığını söyledi. Etkinlik hakkında da konuşan İbanoğlu spor sevgisinin artması ve geniş kitlelere yayılması açısından önemli bir hizmetin gerçekleştirildiğini söyledi. 

 

İŞTE ŞAMPİYONLAR

KÜÇÜKLER KATEGORİSİ

2007 Doğumlular

2008 Doğumlular

2009 Doğumlular

SIRA

İSİM

SIRA

İSİM

SIRA

İSİM

1

Boran Başar

1

Eren Manas

1

Deniz Eröz

2

Görkem Güdücü

2

Yaşar Mert Sivas

2

Emir Batu Demirel

3

Ege Ömer Boz

3

Eren Başün

3

Ediz Tan Aytan

 

YILDIZLAR KATEGORİSİ

SIRA

İSİM

1

Berkan Başkafa

2

Enis Eröz

3

Haticesu Koyuncu