Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün her yıl yaz döneminde binlerce genci sporla buluşturan Yaz Spor Okulları kursları bu yıl 19 branşta hizmet verecek. Forum Çamlık, Teraspark AVM, Merkez Bankası yanı ve Atatürk Yüzme Havuzunda kurulan stantlarda kurslar için kayıtlar alınmaya devam ediyor.

YÜZME ÖĞRENMEK İSTEYENLER ATATÜRK YÜZME HAVUZUNA KOŞTU

Yaz döneminin en çok ilgi gören branşı yüzmede kurslar başladı. Her yıl binlerce gencin yüzme deneyimi yaşadığı Atatürk Yüzme Havuzunda, 12 Haziran Pazartesi günü sabah saatlerinden başlayarak gün boyu kurslar devam etti. Olimpik standartlara sahip açık ve kapalı havuzlar ile çırpınma havuzundan oluşan komplekste kurslar, tecrübeli antrenörler tarafından veriliyor.

YAZ BOYUNCA 3 DÖNEM HALİNDE YAPILACAK

Yaz boyunca üç dönem halinde verilecek kurslarda ilk dönemi kapsayan 12 Haziran-14 Temmuz tarihleri kontenjanları doldu. İkinci dönem 17 Temmuz – 11 Ağustos tarihlerinde, üçüncü ve son dönem kurslar ise 14 Ağustos–25 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

RESMİ AÇILIŞ BAYRAM SONRASI

Spor Genel Müdürlüğü’nün 79. kuruluş yıldönümü olan 29 Haziran 2017 tarihinde 81 ilde yaz spor okulları açılışı gerçekleşecek. Denizli’de Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleşecek açılış programı için hazırlıklar başladı. Programda sporcular salonda bulunanlara yeteneklerini sergileyecek.

İL MÜDÜRÜ İBANOĞLU’NDAN YAZ OKULLARINA DAVET

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gençleri yaz spor okullarına katılmaya davet etti. Çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyen İbanoğlu, kurslarda yeni arkadaşlıklar ve beceriler kazanıldığını, çocukların rekabet içinde paylaşmayı öğrendiklerini kaydetti.