OKUL SPORLARI DOLU DİZGİN

      2019-2020 Okul sporları Sezonu yoğun katılımla devam ediyor. Takım sporları ve ferdi branşlarda bu hafta 12 ayrı branşta sporcular ter döküyor.

                                              




Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleşen okul spor faaliyetlerinde şampiyonlar bir bir belli olmaya başladı. Denizli’nin her bölgesindeki spor salonlarında farklı branşlarda sporcuların mücadele ettiği okul sporları adeta spor şölenine sahne oluyor. Gençler Boks, Güreş, Halter, Karate ve Kick Boks branşlarında şampiyonlar belli olurken takım sporlarında Basketbol ve Voleybol şampiyonları kupalarını kaldırdı.


REKOR KATILIMA GİDİYOR

Her sene artan okul sporlarına katılımda bu sene yeni bir rekor sayı bekleniyor. Bir önceki eğitim öğretim döneminde il genelinde 29157 öğrenci sportif faaliyetlere katılırken, sezonun henüz ilk çeyreğinde on binin üzerinde öğrenci 41 branşta start alan faaliyetlere katılıyor.


İBANOĞLU “SPORA AYRILAN ZAMAN ÇOK ÖNEMLİ”

Okul spor faaliyetleri ile öğrencilerin kendilerini ifade etmelerini, yetenekleriyle potansiyellerini ortaya çıkarmalarını arzu ettiklerini söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, faaliyetlere olan ilgiden memnun olduklarını kaydetti. İbanoğlu, çocukların akıllı telefonlardan uzakta, spora daha fazla zaman ayırmaları ve enerjilerini doğru yönde kullanmalarının her geçen gün daha fazla önem kazandığını sözlerine ekledi.