Bahreyn Krallığı Gençlik ve Spor Kurumundan 14-30 yaş arası gençlerin katılabileceği uluslararası ödüllü yarışma çağrısı yapıldı.

Bahreyn Krallığı Gençlik ve Spor Kurumu tarafından bilim, mimarlık, grafik tasarım, fotoğraf, sanat ve sinema dallarında ayrı ayrı “Nasser Bin Hamad Uluslararası Gençlik Yaratıcılığı Ödülleri” yarışması yapılacak.

Programın amacı dünyanın farklı yerlerindeki gençlerin yetenek ve becerilerini destekleyip, gençler arasında küresel bir ağ oluşturmak. Mimarlık, grafik tasarım, sanat, fotoğrafçılık, bilim ve sinema olmak üzere 6 farklı kategoride olacak yarışma 14-17 yaş, 18-24 yaş ve 25-30 olmak üzere 3 farklı yaş grubunda yapılacak.

Tüm ülkelerden gençlerin katılımına açık olan yarışmada dereceye girenlere 5000 -11.000 ABD Doları arası ödül verilecek.

Programa ilişkin tüm detaylı bilgiler www.nbhaward.bh adresinde yer almaktadır. Ülkemizden yarışmaya katılmak isteyen gençler, başvurularını bu adres üzerinden son başvuru tarihi olan 1 Eylül 2014 tarihine kadar yapabilecekler.