Bu yıl Osman Bayrakdar Sezonu adıyla düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Yarışmaları, yurt genelinde olduğu gibi Denizli’de de tüm heyecanıyla devam ediyor. Geçtiğimiz ay Atletizm Grup Yarışmaları, Voleybol Çeyrek Final Müsabakaları, Judo Türkiye Şampiyonasının gerçekleştiği Denizli,  14-18 Ağustos tarihleri arasında da Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Müsabakalarına ev sahipliği yaptı.

ŞAMPİYON KIZLARDA RİZE, ERKEKLERDE ISPARTA

 Kızlarda 60 ve erkeklerde 62 olmak üzere, toplamda 122 sporcunun mücadele ettiği Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Müsabakaları çekişmeli maçlara sahne oldu. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda oynanan karşılaşmalar sonunda dereceye giren takımlar ve sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman takdim etti. Kızlarda Rize Takımı şampiyonluğa ulaşırken, Erkeklerde ise şampiyon Isparta Takımı oldu. Bireysel Kategoride ise; Kızlarda Sakarya’dan Esila Su Yalçın, Erkeklerde de İstanbul’dan Yiğitcan Kaya altın madalya kazandı.

İLMAN “ORGANİZASYONLARI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Denizli olarak farklı branşlarda birçok ulusal organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Anadolu Yıldızlar Ligi projesi kapsamında Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Müsabakalarının da başarıyla gerçekleştiğini kaydetti. Analig projesi ile milli takımlara altyapı oluşturacak bir sürecin yaşandığını söyleyen İlman; sporcuların, şampiyonalarla müsabaka deneyimi kazanırken, kültür gezileri ile de yeni yerler görmenin heyecanını yaşadığını belirtti.

 

İŞTE DERECEYE GİREN TAKIMLAR:

KIZLAR

1.Rize

2.Sakarya

3.Batman

4.Çorum

 

ERKEKLER

1.Isparta

2.İstanbul

3.Yalova

4.Ankara