2024-2025 Yükseköğrenim Eğitim ve Öğretim Yılında Pamukkale Üniversitesinde okuyacak öğrenciler için geri sayım başladı. 30 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak yeni dönem için Türkiye’nin dört bir tarafından öğrenciler okuyacakları şehirlere gidecek olmanın heyecanını yaşıyor.

YURTLARDA HAZIRLIKLAR TAMAM

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Denizli’de bulunan 11 öğrenci yurdunda hazırlıklar tamamlandı. Yurt çalışanlarının yoğun mesai harcadığı görülürken öğrencilerin kalacağı odalar ve toplu yaşam alanları yeni dönem için pırıl pırıl hale getirildi. Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 6’sı il merkezinde, 5’i ilçelerde olmak üzere toplam 11 öğrenci yurdunda 12.390 öğrenci bu yurtlarda kalacak.

"GENÇLER, EVİNİZE HOŞ GELDİNİZ!”

Hafta sonu Türkiye’nin dört bir tarafından Denizli’ye gelecek öğrencilere yönelik tesislere "Gençler, Evinize Hoş Geldiniz! Gsb Yurtlarında Yeni Dönem Başlıyor!" afişleri asıldı. Karşılama standlarından kayıt masalarına ve odalarına yerleşene kadar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarının birebir ilgi göstereceği öğrenciler için tüm ayrıntılar düşünüldü.  

İLMAN “GENÇLERİMİZE YATIRIM, GELECEĞİMİZE YATIRIMDIR”

Yurt hizmetleri anlamında yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla 7/24 öğrencilerin yanlarında olacaklarını kaydeden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, bu ülkenin gençlerinin her şeyin en iyisine, en güzeline layık olduğunu söyledi. 11 öğrenci yurdunda 12.390 yatak kapasitesi bulunan Denizli’deki yurtlarda, son iki yılda olduğu gibi bu yıl da başvuran hiçbir öğrencinin açıkta kalmadığını ifade eden İlman; yurtlarda ki barınma, yemek ve konforun yanısıra sosyal ve kültürel anlamda da sorumluluklar taşıdıklarını belirtti. Kültür, sanat, spor ve teknoloji başta olmak üzere gençlerin her alanda donanımlı yetişmeleri için çalıştıklarını kaydeden İlman, ülkemizin geleceğine özgüveni yüksek gençlerle birlikte yürüdüklerini kaydetti.