09-15 Ekim tarihlerinde Amatör Spor Haftasını kutlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı, hafta kapsamında Amatör Sporlara desteğini sürdürüyor. Denizli’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda spor kulüplerine malzeme kolileri dağıtıldı.

VALİ KARAHAN’DA KATILDI

Programa Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Gökoğlan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve çok sayıda davetli katıldı.

İBANOĞLU “SPOR YAPMAK İSTEYEN HERKES İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, amatör sporlara olan farkındalığı artırmak için haftayı dolu dolu etkinliklerle planladıklarını söyledi.  Spor yapmak isteyen herkes için, her yaşa uygun spor alanları, yeşil alanlar, bisiklet yolları ve modern spor tesislerinin gece gündüz Denizlililerin hizmetinde olduğunu belirten İbanoğlu, sayısal verilerle amatör spor branşlarında ki durumu açıkladı. İbanoğlu, spor kulüplerine ve amatör spor kulüpleri federasyonuna, spor ahlakı almış bir nesil yetiştirmeyi gaye edindikleri için teşekkür etti.

VALİ KARAHAN: “SPORDA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Programda konuşma yapan Vali Hasan Karahan; Denizli’nin her konuda olduğu gibi sporda da güzel işler yaptığını, bundan sonra hep birlikte daha da güzel işler için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Sporun toplumsal hayatta bir ihtiyaç olduğunu sözlerine ekleyen Vali Karahan, malzemelerini alan Spor Kulübü temsilcilerine çalışmalarında başarılar diledi.