Okul Sporları Genç Kızlarda Türkiye Şampiyonu olarak sezona damga vuran Servergazi MTAL bayan futbol takımı, Dünya Şampiyonasından önceki gün döndü. 6-14 Nisan tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) 26. Dünya Okul Sporları Futbol Şampiyonası'nda Sırbistan’da mücadele eden Denizli ekibi, A Grubunda ev sahibi Sırbistan’ın yanı sıra Finlandiya ve Avusturya ile mücadele etti.

KÖTÜ BAŞLADI, İYİ BİTİRDİ

İlk maçında Finlandiya’ya 4-0 kaybeden Servergazi MTAL, ikinci maçında Sırbistan’ı 3-0 mağlup ederek moral buldu. Gruptaki son maçında Avusturya ile karşılaşan Milliler, rakibine 3-1lik skorla mağlup oldu.

SON 3 MAÇINI KAYBETMEDİ

Sonraki maçlarında Hırvatistan’ı 10-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başaran temsilcimiz,  Yunanistan’ı da güzel bir oyunun sonunda 2-0 yendi. Son maçında ev sahibi Sırbistan ile karşılaşan temsilcimiz, Rabia İsgi’nin tek golüyle maçı kazandı ve Dünya 9.su olmayı başardı. Turnuvada şampiyonluğu ise Almanya elde etti.

ANTRENÖR ÖZEREN: “TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUM”

Servergazi MTAL Antrenörü Ahmet Özeren; uluslararası alanda ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşadıklarını, takımıyla gurur duyduğunu söyledi. Oynadıkları tüm karşılaşmalarda oyuncularının elinden geleni yaptığını belirten Özeren, kendilerine destek olanlara teşekkür ederek, hedeflerinin milli takımlara oyuncu kazandırmak olduğunu söyledi.

İBANOĞLU’DAN KUTLAMA

Sırbistan’da ülkemizi başarıyla temsil eden Servergazi MTAL bayan futbol takımını, gösterdiği mücadele ve Dünya 9.luğu için dolayı kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, emeği geçen antrenör ve idarecilere teşekkür etti.