Denizlili atıcılar 2019-2020 sezonuna hızlı başladı. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda ki atıcılık poligonunun baştan aşağı yenilenmesiyle modern bir salonda antrenmanlarını yapan atıcılar, Ekim ayının ilk haftası Türkiye Şampiyonasında Denizli’yi temsil etti.

MADALYA İLE DÖNDÜLER

Mersin Erdemli’de ki Havalı Silahlar Türkiye Kupası yarışmalarında Ali Efe Özgen, Ege Ağtaş ve Said Serhat Ergin’den oluşan Denizli Minik Erkekler Takımı Türkiye üçüncüsü oldu. Aynı yarışmada Denizlili sporcu Fatma Demirhan, Genç Bayanlar Havalı Tüfek dalında 29 yarışmacı arasından Türkiye üçüncüsü oldu.

İBANOĞLU KUTLADI

Türkiye Şampiyonasından dönen başarılı sporcular, Antrenör Kadriye Demirhan, Atıcılık Federasyon Temsilcisi Mehmet Curavcı ve sporcu aileleri ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti. Atıcılığı çok sevdiklerini söyleyen sporcular, yeni sezonda yeni hedeflerin peşinden koşacaklarını dile getirdi. Atıcılık branşında kazanılan başarıdan dolayı konuklarını kutlayan ve spor malzemelerinden oluşan çanta hediye eden İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, sporculara destek veren idarecilere ve ailelerine teşekkür etti.