Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ilçe teşkilatlarıyla İl Müdürü Ahmet İbanoğlu başkanlığında toplandı. Yoğun gündem maddelerinin ele alındığı toplantıda okul sporlarından, projelere birçok konu masaya yatırıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projelerini Denizli’de gençlerle buluşturan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ilçe teşkilatlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı. Hizmet binasında gerçekleşen toplantıya İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile şube ve ilçe müdürleri tam kadro katıldı. Toplantıda karşılıklı görüş alışverişiyle ilçelerden gelen talepler masaya yatırıldı.

GÖNÜLLÜLÜK FAALİYETLERİNE ÇAĞRI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2019 yılının Gönüllülük Yılı ilan edilmesiyle yürütülen çalışmalar, Denizli Gençlik Merkezi aracılığıyla yapılıyor. Toplantıda gencgonulluler.gov.tr adresinden spor, kültür ve sosyal etkinliklerde açılan ilanlara, il merkezinin yanısıra ilçelerde de gençlerin başvurabileceği ve gönüllülük faaliyetlerinde yer alabileceği aktarıldı..

PROJELERE YENİLERİ EKLENDİ

Koşabiliyorken Koş, Yetenek Taraması, Mutlu Çarşamba gibi yıl boyunca devam eden aktif projelerin arasına yenileri eklendi. Evinin Sultanları adıyla ev hanımlarını hedef alan voleybol projesi ve Sokaklar Bizim adıyla hayata geçen basketbol projelerinde, halkın spor tesislerini gece gündüz aktif bir şekilde kullanması amaçlanıyor.

OKUL SPORLARI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Okul Spor Faaliyetleri kapsamında öğrencilerin merakla beklediği Okul Sporları yarışmaları için çalışmalar start aldı. Bir öğrencinin birden fazla branşta yarışmalara katılabileceği yeni dönemde, lisanslar okul yetkilileri tarafından e-devlet üzerinden çıkarılabilecek. Yarışmalar Kasım ayının son haftası başlayacak.  

İBANOĞLU “GENÇLERİMİZİN İYİ YETİŞMESİ HERŞEYDEN ÖNEMLİ”

Toplantıda Çal’dan Çameli’ye, Tavas’tan Acıpayam’a tüm ilçelerin aktif olarak spor kültürünü yaşatmalarını ve her bir bireye dokunmalarını isteyen Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; ilçelerde spor kültürünün artırılarak devam etmesinin önemine değindi. Gençlerin bir gününün, bir saatinin bile çok değerli olduğunu söyleyen İbanoğlu; ülkenin geleceği gençlerin iyi yetişmesi kapsamında kendilerine çok önemli sorumlulukların düştüğünü hatırlattı.