Kadın Futbolunda bu yıl başarıdan başarıya koşan Horozkentspor takımı, kazandığı kupaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’a getirdi. Horozkentspor’un önemli bir başarıya imza attığını kaydeden İlman, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. İşte ayrıntılar..

 

Kadın Futbolunda Denizli’nin adını bu yıl bir üst lige taşıyan Horozkentspor takımı alt yapısıyla da parlıyor. TBMM 23 Nisan Futbol Turnuvasında U13 takımı ile Türkiye Şampiyonu olan ve kupasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un elinden alan Horozkentspor takımı, kazandığı kupaları Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’a getirdi.

 

188 TAKIM ARASINDAN ŞAMPİYON OLDULAR

Türkiye çapında 188 takımın arasından sıyrılıp Ankara’da ki finallerde namağlup şampiyonluğa uzanan Horozkentspor başarısıyla tüm Türkiye’nin dikkatini çekti. Şampiyon takımın Başkanı Kamil Karabuğa, yöneticiler, teknik kadro ve futbolcular başarının hikâyesini İl Müdürü Ömer İlman ile paylaştı. Başkan Karabuğa, gerek A takım ile bir üst lige çıkmaları, gerekse U13 takımı ile elde ettikleri Türkiye Şampiyonluğu için gururlu olduklarını söyleyerek, takımlarına olan inançlarının başarıyı beraberinde getirdiğini ifade etti.

 

İL MÜDÜRÜ İLMAN “HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR”

Horozkentspor’u yakından takip ettiğini ve elde ettikleri başarılarıyla gurur duyduklarını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, hiçbir başarının tesadüf olmadığını, her başarının daha çok çalışmayı gerektirdiğini söyledi. Sporculardan derslerinde de aynı başarıyı getirmelerini isteyen İlman, hedeflerinin milli takımla ayyıldızlı formayı taşımak olmasını diledi. İlman, şampiyonlukta emeği geçen kulüp yöneticileri, teknik kadro ve futbolcuları kutladı, her zaman ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.