Denizli GSB Yurtlarında misafir edilen minik depremzedelerden Ömer Selim ile Yaren'e sürpriz doğum organize edildi. Okuldan döndüklerinde yaşadıkları sürpriz karşısında çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. İşte ayrıntılar..

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki evleri 6 Şubat'ta ki depremlerde zarar gören ve aileleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı Denizli yurtlarında misafir edilen 2 çocuğun doğum günü olduğunu öğrenen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri kutlama için hazırlık yaptı. Pasta ve hediyelerle, 8 yaşına giren Yaren Karateke ile 6 yaşına giren Ömer Selim Taş'ın doğum günü Pamukkale Yurdunda bulunan Genç Ofis’te kutlandı. Okullarından döndükleri anda sürpriz kutlamayla karşılanan miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi.

UNUTAMAYACAKLARI BİR HATIRA OLDU

Çocuklar doğum günlerinin hatırlanması ve kutlanması dolayısıyla mutluluklarını ifade etti. Ömer Selim Taş'ın halası Emine Senem Taş çocukların geçirdiği bu zorlu süreçte doğum günlerinin kutlanmasının çok güzel olduğunu ifade ederek, "Yeğenimin doğum gününü kutladılar, bu süreçte bizim aklımızdan bile çıkmıştı. Çocukların yaşadığı bu zorlu süreçte onların mutluluğu adına yapılanlar gerçekten onlara çok iyi geldi. Bu organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

İLMAN; “TÜRKİYE OLARAK TEK YÜREĞİZ”

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, gazetecilere yaptığı açıklamada, yurtlarda kalan yaklaşık 3 bin depremzedenin tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ifade etti. Gazetecilere verdiği demeçte İlman; "Deprem dolayısıyla hepimiz her ne kadar üzgün olsak da bir şekilde hayat devam ediyor. Bugün de bu güzel çocuklarımızın doğum günüydü ve hep birlikte kutladık. Bahtlarının açık olmasını diliyorum.  Milletçe birlik beraberlik içerisinde tüm yaraları sarmaya devam ediyoruz." dedi.