Denizli’de faaliyet gösteren spor kulüplerinin çalışma usül ve esaslarına ilişkin bilgilendirme toplantısı Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlendi. Kulüp yöneticilerinin katıldığı programda Sicil ve Lisans Şube Müdürü Tayfun Güven sunum yaparak soruları cevapladı. İşte ayrıntılar….

 

Ülkemizde sporu tabana yaymak ve spor kültürünü geliştirmek amacıyla yapılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Daha önce dernek çatısı altında spor faaliyetleri yürüten kuruluşlara, yeni spor yasası ile kulüpleşme adımlarının da anlatıldığı programda, Denizli’de faaliyet gösteren kulüplerin yerine getirmesi gereken mevzuatlar hakkında bilgi verildi.

Denizli’de futbol, satranç, karate gibi birçok branşta faaliyet gösteren 153 kulüp yöneticisinin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra Denizli  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayşe Sarıkaya ve Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’nın konuşmalarının ardından Sicil Lisans Şube Müdürü Tayfun Güven, katılımcılara sunum yaparak merak edilen soruları yanıtladı.

 

İLMAN ‘‘ ŞARTLARI DAHA İYİ HALE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Yaptığı açılış konuşmasında kulüp yöneticilerine seslenen Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, spor kulüplerinin gayretleri ve modern tesisler ile sporun tabana yayılması ve gelişmesini hedeflediklerini belirtti. Bu vesileyle futbol sahalarında ve spor salonlarında fiziki olarak iyileştirmelerin yapıldığını,  şartların daha iyi olması için çalışmaların sürekli devam ettiğini söyleyerek emek veren yöneticilere ve spor insanlarına teşekkür etti.