Her yıl düzenli olarak spor kulüplerine destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı yeni bir destek paketiyle kulüpleri sevindirecek. Spor Genel Müdürlüğü’nün 2023 Yılı Mali Bütçesinden spor kulüplerine ayrılan ödenekle Türkiye'de eşzamanlı olarak spor kulüplerine destek amacıyla  spor malzemelerinden oluşan Ayni ve Nakdi Yardım Töreni düzenlenecek.

DENİZLİ’DE 205 KULÜBE 4.552.500,00 TL DESTEK

03 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’te Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sosyal Tesisleri Konferans Salonunda yapılacak programın detayları belli oldu. Denizli’de faaliyetlerini sürdüren 205 spor kulübüne farklı miktarlarda toplamda 4.552.500,00 TL tutarında yardım yapılacağı açıklandı.

İLMAN “SPOR KULÜPLERİMİZ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ”

Sporun tabana yayılması ve desteklenmesi noktasında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kulüplerimizin üzerine titrediğini dile getiren Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, spor kulüpleri yöneticilerinin özveriyle çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönlendirilmesinde ve şampiyonalara hazırlanmalarında önemli bir görevi üstlendiğini söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın spor kulüplerine her yıl düzenli olarak ayni ve nakdi desteklerde bulunduğunu, aynı zamanda tesis yatırımları ile fiziki olarak spor branşları için en uygun zemini hazırladığını kaydeden İlman, 205 spor kulübü için 4.552.500,00 TL tutarındaki nakdi yardımın şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diledi.