Spor Genel Müdürlüğü tarafından sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulmak gibi hedefler doğrultusunda iki yıldır başarıyla uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesi devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta ülke çapında etkili olan olumsuz hava koşullarından dolayı ertelenen müsabakalar yeniden start alıyor. 11 branşta gerçekleşen yarışmalarda, grup müsabakaları geride kalırken gözler artık yarı finallere çevrildi.

YILDIZ KULAÇLAR DENİZLİ’DE

Anadolu Yıldızlar Ligi yüzmede, iki aşamalı 8 grupta gerçekleşen grup yarışmalarının ardından yarı finale katılmaya hak kazanan takımlar 02-03 Mart tarihlerinde Denizli’de buluşacak. Pamukkale Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzunda yapılacak yarışlara İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, İzmir, Eskişehir, Mugla, Manisa, Kütahya ile ev sahibi Denizli il karmaları katılıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleşecek ve yüzmede Anadolu’nun yıldızlarını buluşturacak bu organizasyonu tüm sporseverler ücretsiz izleyebilecek.