Okul sporlarına geçtiğimiz yıl dahil edilen Bocce branşında, Denizli’den iki takımımız hafta sonu yapılacak Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor. İl birinciliğini yıldız kızlar, küçük kızlar ve küçük erkekler kategorilerinde rahat kazanan Mollaahmetler Ortaokulu ile yıldız erkeklerde Cafer Sadık Abalıoğlu Ortaokulu takımları, 25-26 Mart 2015 tarihlerinde Manisa’da düzenlenen gruplardan da namaglup döndü.

17-19 Nisan 2015 tarihlerinde Mersin’de yapılacak Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren okul takımları, dersten artan zamanlarında hazırlıklarını sürdürüyor. Babadağ’da bulunan Mollaahmetler Ortaokulunda öğrenci sporcular, Beden Eğitimi Öğretmeni Bülent Sevinç eşliğinde kendilerinden emin bir şekilde şampiyonaya hazırlanırken, Beden Eğitimi Öğretmeni Selman Bulut öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Cafer Sadık Abalıoğlu Ortaokulu sporcuları da, Denizli’ye Türkiye Şampiyonu olarak dönmek istediklerini belirtti.

İki okulumuzun sporcu ve yöneticilerine başarı dileklerini ileten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, takımlarımızın Denizli’yi başarıyla temsil edeceklerine inandığını belirtti. Bocce’ciler 16 Nisan 2015 Perşembe günü Mersin’e yola çıkacak.