Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle gençlerin manevi gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla işbirliği protokolü imzalandı. Yapılan protokol ışığında, 13-27 Nisan 2015 tarihlerinde 22 il merkezinde “Kutlu Doğum Haftası” programları düzenlenecek.

AYKUT KUŞKAYA SAHNE ALACAK

Peygamberimizi (sav) ve O’nun insanlığa takdim ettiği değerleri, gençlere doğru bilgiler ışığında aktarmak amacıyla düzenlenecek programlarda, ünlü kişiler sunuculuğunda Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve sinevizyon gösterileri yer alıyor. 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Denizli’de gerçekleşecek organizasyonda ünlü sanatçı Aykut Kuşkaya sahne alacak.

İBANOĞLU ‘HERKESİ BU MANEVİ ATMOSFERİ YAŞAMAYA DAVET EDİYORUM’

Sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile gençlere hizmet veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, bu kez gençlerin manevi değerleri öğrenmesine katkıda bulunacak. İl Müftülüğü ile birlikte yapacakları organizasyon için görüşlerini aldığımız İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; Kutlu Doğum Haftası programına katılarak herkesi bu manevi atmosferi yaşamaya davet etti. Yıllardır süregelen Yaz Kur’an Kursları ile Yaz Spor Okulları projelerinde, İl Müftülüğü ile koordineli çalıştıklarını söyleyen İbanoğlu; Peygamber Efendimiz’in (sav) doğum gününü içeren haftada, 20 Nisan günü anlamlı bir programa ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Müftülüğünün işbirliğinde, Gazi Bulvarında bulunan Büyükşehir Belediyesine ait Merkez Spor Salonunda saat 18.00 da başlayacak programa, tüm Denizlililer davet edildi.