Yeni sezonda Türkiye Voleybol 3. Liginde Denizli’yi temsil edecek Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sezona iddialı hazırlanıyor. Bugüne kadar yaptığı 8 yeni transferle dikkatleri üzerine çeken kulüp yöneticileri, futbol ve basketboldan sonra Denizli’ye voleybolu sevdirmekte kararlı.

Voleybol Şubesi Başkanı Tamer Besim, Asbaşkan Ali Çelebi, Şube Sorumlusu Erdal Demiryürek ve Antrenör Mehmet Oban ile birlikte önceki gün Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti. Yeni bir ekip ve yeni bir heyecanla 3. Ligde mücadele edeceklerini söyleyen Başkan Besim; iddialı bir takım kurduklarını, Denizli’de voleybola olan ilgiyi arttırmayı ve seyirci desteğiyle birlikte ilk hedeflerinin play-off’lara kalmak olduğunu söyledi.

İLK MAÇ TİRE BELEDİYE İLE

Antrenör Mehmet Oban; yeni transferlerin takıma katıldığını, haftanın üç günü yaptıkları antrenmanlarla takımı yeni sezona hazırladıklarını kaydetti. Sezonun ilk maçının 18 Ekim’de İzmir temsilcisi Tire Belediye ile olduğunu hatırlatan Oban, yapacakları hazırlık maçlarıyla takımın şekilleneceğini belirtti.

İBANOĞLU ‘SPORU SEVDİRMEK VE YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ATILAN HER ADIMI DESTEKLİYORUZ’

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yöneticilere ve voleybol takımına yeni sezonda başarılar diledi.  Denizli’de futbolda Denizlispor’un, basketbolda Sinpaş Denizli Basket’in ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyen İbanoğlu, voleybolda da bu sene 3. Ligde mücadele edecek Gençlik Hizmetleri takımının, elde edeceği başarılarla her yaştan izleyiciyi tribünlere çekecek bir takım olmasını diledi. Sporu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için atılan her adımı desteklediklerini söyleyen İbanoğlu, Başkan Tamer Besim ve ekibine bu işe gönül verdikleri için teşekkür etti.  

Voleybol 3. Ligi bu sene bölgelere göre 4 gruba ayrıldı. Her bir grupta 12 takım bulunurken gruplarını ilk 3 sırada bitiren takımlar çapraz eşleşmelerle play-off’lara katılma hakkı elde edecek.