Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Okul Sporları müsabakalarında il yarışmalarının ardından grup aşamaları başladı. Badminton branşı Genç Erkekler kategorisinde Denizli birincisi olan Bozkurt Spor Lisesi, 18–21 Ocak 2016 tarihlerinde Aydın’da grup maçlarına katıldı.

Müsabakalara Oğulcan Sönmez, Burak Başyiğit, Hamza Arslan, Durmuş Sakık ve Onur Yadık’tan oluşan kadrosuyla çıkan Denizli temsilcisi, Antalya’yı 4-1, İzmir’i 3-2, Isparta’yı da 5-0 yenmeyi başardı. Ankara temsilcisine 3-2 mağlup olan Bozkurt Spor Lisesi Badminton takımı grup ikincisi olarak finallere gitmeye hak kazandı.

FİNALLER 26-29 ŞUBATTA MERSİN’DE

Okullar Badminton Türkiye Şampiyonası 26-29 Şubat 2016 tarihlerinde Mersin’de yapılacak. Bozkurt Spor Lisesinde Takımdan Sorumlu Öğretmen Ayşegül Işık, üç yıldır takımla birlikte çalıştıklarını, bu süreç sonunda sporcularının emeklerinin karşılığını finallere katılarak aldığını söyledi. Okul Müdürü Sait Arıtürk ise öğrencilerini elde ettikleri başarıdan dolayı kutlarken, Türkiye Şampiyonasında Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.