Futbolda yeni sezonun başlamasına az bir süre kala takımlar ve hakemler yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen sezon da Spor Toto Süper Lig’de düdük çalan Denizlili Ümit Öztürk ile Süper Lig yardımcı hakem listesinde yer alarak yeni sezonda görev bekleyecek Osman Gökhan Bilir ile Bölgesel hakem Batuhan Yıldızlar, önceki gün Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

DENİZLİ’Yİ TEMSİL EDECEKLER

2016-2017 sezonu için TFF’nin açıkladığı Süper Lig’de düdük çalacak 22 isim arasında yer alan Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk, geçen sezon 31 maçta görev yaptı. Süper Lig’de 8 maçta orta hakemlik yapan Öztürk, aynı ligde 13 kez ise 5. ya da 6. hakemlik yaptı.   PTT 1. Lig’de 9 maçta düdük çalan Öztürk,  Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 maçta orta hakem olarak görev aldı.

TFF’nin açıkladığı 44 kişilik Süper Lig yardımcı hakem listesinde, performansını her geçen gün yükselten Denizli bölgesi hakemi Osman Gökhan Bilir yer aldı.

DİL EĞİTİMİ İÇİN MALTA’YA GİTTİ

2012 yılından beri ulusal hakemlik yapan Ümit Öztürk, 6 hafta süren yabancı dil eğitimi için Malta’daydı ve önceki gün Denizli’ye döndü. Öztürk, Malta yolculuğundan döner dönmez, önceki dönemlerde kendisine iki sezon hakem mentörlüğü yapan Ahmet İbanoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ağustos başında başlayacak kampa kadar PAÜ Futbol Sahasında çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Öztürk ve Bilir, geçen sezon uyum içinde yakaladıkları birlikteliği bu sezon daha başarılı maçlarla sürdürmek istediklerini kaydetti. Kendilerine güvenen, yol gösteren ve her zaman destek olan başta bu camianın büyükleri olmak üzere herkese teşekkür eden genç hakemler, ‘inşallah bu seviyenin hakkını vereceğiz’ şeklinde konuştu.

İBANOĞLU “HAKEMLERİMİZE YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Genç hakemlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yeni sezonda başarılar diledi. Ülkemizin futbol hakemliğinde çok önemli seviyelere yükseldiğini kaydeden İbanoğlu, Denizlili genç hakemlerimizin de geldikleri aşamada alacakları görevleri başarıyla yapacaklarına inandığını söyledi.