1. Geleneksel Muharrem Çamlı Turnuvası hafta sonu Pamukkale Satranç Salonunda yapıldı. Her yaştan 150 sporcunun katıldığı yarışmalar sonunda farklı kategorilerde dereceye giren sporculara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi. İşte Ayrıntılar..

     03-05 Mart tarihlerinde Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Salonunda düzenlenen 1. Geleneksel Muharrem Çamlı Turnuvası yapıldı. Yaşamı boyunca satranç sporuna gönül vermiş iş insanı merhum Muharrem Çamlı Anısına düzenlenen turnuva sonunda ödül töreninde Çamlı ailesi üyeleri, dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını takdim ederken duygu dolu anlar yaşadı.

 

           

MUHARREM ÇAMLI KİMDİR?

         21.03.1946 tarihinde Aydın Çine’de doğan Muharrem Çamlı, okuma aşkıyla dönemin zor şartlarında günlük 10 km yürüyerek ilk ve ortaöğrenimini tamamladı. Liseyi Aydın Ticaret Lisesi’nde, Üniversiteyi Ege Üniversitesi İktisat Fakültesinde okudu. Sümerbank’ta ilk meslek hayatına başlayan Çamlı, yıllarca bu kurumda çalıştı.

          1982’de Nazilli’de Serbest Muhasebecilik, Mali Müşavirlik bürosu açtı. 1994 senesine kadar Nazilli Köytaş‘ın Murakıplığı ve 2000 senesine kadar da Mali Müşavirlik yaptı. İş yaşantısının yanında satranç sporuna olan aşkı ile bir kuşağa satranç sporunu sevdiren kişi olan Çamlı, 2000 yılında hayata gözlerini yumdu.

 

 

İLMAN ‘ORGANİZASYONLAR DEVAM EDECEK’

            Ülke olarak yaşadıkları felaketin yaralarını bir yandan sararken bir yandan da hayatı normale döndürmek adına organizasyonlara başladıklarını belirten Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ödül töreninde yaptığı konuşmada ‘‘ Ülke olarak acılar yaşadık ama tek yürek olup bu acıları da en hızlı şekilde sarmaya başladık. Bugün burada Satranç Salonumuz çok anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. Bu yıl ilk defa düzenlenen ve geleneksel hale gelecek turnuvamıza katılan sporcularımızı tebrik ederken sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Merhum Muharrem Çamlı’yı rahmetle anıyorum.’’ dedi. Sporculara ödüllerini takdim eden İlman, ödül töreninde sporcuları yalnız bırakmayan Çamlı Ailesine de teşekkür etti.

İŞTE DERECEYE GİRENLER

  • 1-Ömer AFYONCU
  • 2-Ali Tütüncü
  • 3-Okan Bulgurlu

 

 

 

İŞTE DERECEYE GİRENLER

  • 1-Ömer AFYONCU
  • 2-Ali Tütüncü
  • 3-Okan Bulgurlu